novice

SREBRNO PRIZNANJE NA 33. TEKMOVANJU ZVEZE SLOVENSKIH GODB

Uspeh dosežen 25. maja 2013
25. maja 2013 je v Žalcu potekalo  33. Tekmovanje Zveze slovenskih godb. Pihalni orkester Marezige se je v 2. težavnostni stopnji pomeril v konkurenci s še tremi slovenskimi godbami. Godbeniki so zaigrali štiri skladbe: ogrevalno Arsenal (Jan van der Roost), sledili sta dve obvezni skladbi ...


25. maja 2013 je v Žalcu potekalo  33. Tekmovanje Zveze slovenskih godb.


Pihalni orkester Marezige se je v 2. težavnostni stopnji pomeril v konkurenci s še tremi slovenskimi godbami. Godbeniki so zaigrali štiri skladbe: ogrevalno Arsenal (Jan van der Roost), sledili sta dve obvezni skladbi Z omejeno brzino (Bojan Adamič) in Der Magnetberg (Maro Burki) ter zadnja izbirna skladba Western pictures (Kees Vlak). Mednarodna žirija je nastop ocenila z 80,93 točkami. Tako si je orkester priigral srebrno priznanje in si zagotovil obstoj v 2. težavnostni kategorji.


 


Preberi več

MEDNARODNO TEKMOVANJE FLICORNO D'ORO

Uspeh dosežen 19. aprila 2011
Pihalni orkester Marezige, ki je 18. aprila tekmoval v drugi težavnostni kategoriji, je pod vodstvom dirigenta Borisa Babiča zaigral obvezno skladbo Four Typical Pictures, Angelo Sormani ter i ...

Pihalni orkester Marezige, ki je 18. aprila tekmoval v drugi težavnostni kategoriji, je pod vodstvom dirigenta Borisa Babiča zaigral obvezno skladbo Four Typical Pictures, Angelo Sormani ter izbirno Western Pictures, Kees Vlak. Ocenjevalna komisija mu je dodelila 82,54 točk, s čimer je orkester zasedel sedmo mesto (od desetih) v svoji kategoriji.

Preberi več

VII. Mednarodno Tekmovanje Bertiolo - Italija

Uspeh dosežen 1. junija 2008
1.junija smo se na 8.mednarodnem tekmovanju pihalnih orkestrov v Bertiolu (Friuli - Venezia Giulia) preiskusili v 2. težavnostni kategoriji. Z obvezno skladbo Angela Sormana "EPIDAURUS", smo dosegli ...

1.junija smo se na 8.mednarodnem tekmovanju pihalnih orkestrov v Bertiolu (Friuli - Venezia Giulia) preiskusili v 2. težavnostni kategoriji.
Z obvezno skladbo Angela Sormana "EPIDAURUS", smo dosegli 2. mesto.

Preberi več

Srebrna plaketa na tekmovanju slovenskih godb v drugi težavnostni stopnji

Uspeh dosežen 13. maja 2007
Na 27. tekmovanju slovenskih godb, ki je potekalo 13.5.2007 v Žalcu so se prvič pomerili v drugi težavnostni stopnji in z 89,72% doseženih točk dosegli srebrno plaketo. Do zlata je zmanjkalo ...

Na 27. tekmovanju slovenskih godb, ki je potekalo 13.5.2007 v Žalcu so se prvič pomerili v drugi težavnostni stopnji in z 89,72% doseženih točk dosegli srebrno plaketo.


Do zlata je zmanjkalo le 0,28% točke, kar pa naj bo spodbuda za še boljše delo in boljše rezultate v prihodnosti.

Preberi več

Zlata plaketa na tekmovanju Slovenskih godb

Uspeh dosežen 12. maja 2002
Na tekmovanja Zveze Slovenskih godb leta 2002, so osvojili ZLATO PLAKETO in s tem napredovali v višjo težavnostno stopnjo.

Na tekmovanja Zveze Slovenskih godb leta 2002, so osvojili ZLATO PLAKETO in s tem napredovali v višjo težavnostno stopnjo.

Preberi več
  • Strani:
  • 1
  • 2